Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 10 november 2011

Wordt Prins Kristof Burgemeester?















(foto Carnavalaalstkoentje)
Kristof Devos, tijdens Aalst Carnaval 2011 'burgemeester voor 3 dagen', wil misschien ooit wel eens 'burgemeester voor de andere 362 dagen' worden.

Op zondag 14 oktober 2012 staat hij op de lijst van N-VA tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen.
Volgens Kristof kan hij vooral iets positiefs bijdragen aan de politiek van z'n stad.
Het bestuur van de lokale afdeling van N-VA sprak zich uit over de plaats die Kristof Devos op de lijst zal krijgen: de 16e.
Vele carnavalisten zijn ervan overtuigd dat Kristof veel stemmen kan halen.
Eén reactie had het -met een knipoog- over het feit dat er deze keer wél tegenkandidaten zullen zijn...
Op dezelfde lijst nog een ex-Prins: Chris Van Vaerenbergh (Prins 1996) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten