Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 15 januari 2012

Prins Stephanie!


Zaterdagavond mocht Stephanie Daeleman officieel de scepter in ontvangst nemen als eerste vrouwelijke Prins Carnaval van Aalst!
Na een spetterende show haalde ze vlot 'Grote Onderscheiding' met 90% van de punten (en niet 88, zoals persbureaus aangaven).
Net voor de show was er nog een 'valse noot' door een plotse elektriciteitspanne.
Maar uiteindelijk kreeg het publiek dan toch de beloofde 20 minuten entertainment.
Wat opviel was de perfectie en technische hoogstandjes van de decors, de mooie kostuums, de beheerste danspasjes en de vlotheid van de bindteksten tussen de liedjes!
Anderzijds kan niemand ontkennen dat Stephanie geen 'nachtegaalstemmetje' heeft, maar hoeft dat eigenlijk wel bij Carnaval? De liedjes op zich waren wél goed!
En ze kreeg het publiek vlot mee, zonder de minste moeite!!

Door haar charmante, sympathieke verschijning zijn we ervan overtuigd dat ook Stephanie Daeleman een waardige, 60e Aalsterse Carnavalprins van Aalst zal zijn! En als het aan haar lag, mag je ook 'Prinses' zeggen....

Een uitgebreid, volledig eigen foto- en videoverslag hieronder!
Klik op 'ouder bericht'

Meer over de CD van Stephanie:
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.com/2012/01/cd-stephanie-2012-is-uit.html

Het 'verhaal' op deze blog via:
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.com/2011/08/kandidate-prins-stephanie-organiseert.html

('think Pink' klonk het bij haar eerste 'Persbericht'. Die 'roze draad' liep doorheen haar ganse campagne!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten