Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 21 januari 2013

Bedesterd: Wildje in d’ hallen een beter zicht … vrauget oon Bedesterd, de Keining van ’t licht!

(Foto 1 & 2: ©Carnavalaalstkoentje)

'Wildje in d’ hallen een beter zicht … vrauget oon Bedesterd, de Keining van ’t licht'

'Lap … weeral ’n elletrik af … da ’s na al monjen dammen ier in d’ hallen zitten te moeisen omda die verlichting ni deftig marcheert … Iëst was ’t e zekeringsken, tèn weer woter dat de mieren afliep, noordieng zoi’n ze da’t oon de poeirten lag of woorschoinlèk oon de soeber apparatier van de groepen … en oitenjelèk woren het de lampekes da moesten vervangen werren … ’t Es ier oeik altoid iet hein! Weir van Bedesterd zèn d’ er op verzieng … en emmen vanaf na ons oigen lichtekes mee …'


Om, als 'Keining van 't Licht', Aalst Carnaval én in het bijzonder de Aalsterse carnavalsgroepen opnieuw in een positief daglicht te stellen (na de negatieve berichtgeving in de Pers) organiseerde AKV Bedesterd een wedstrijd!

De twee gelukkigen op de foto zijn Kimberly De Vos uit Erpe-Mere en Dieter Van Der Plas uit Schellebelle.
Deze 2 klasgenoten hebben er echt wel hun werk van gemaakt en namen deze foto stiekem voor de werkhallen:
(foto doorgestuurd gekregen via AKV Bedesterd)

AKV Bedesterd (Andy Boeykens):
"Wij gaven aan het grote publiek dan ook de kans om, samen met AKV Bedesterd, 3 dagen carnaval te vieren zoals de Aalsterse groepen dat doen (dus van zondagmorgen tot dinsdagavond..met alles erop en eraan).
Ze moesten op een zo origineel mogelijke manier laten weten dat ze heel graag met Bedesterd carnaval wilden vieren...
Na het zien van deze foto waren we meteen verkocht en bestond er geen enkele twijfel meer over de winaars!
Vorige vrijdag werden zij reeds uitgenodigd op de doop van onze praalwagen, zodat we mekaar al wat beter konden leren kennen...en het zijn écht twee fantastische gasten hoor!
Hun geluk kan niet meer op!

Toen ik naar hun verwachtingen vroeg, vertelden ze mij dat ze zich in de eerste plaats willen amuseren en deze kans met beide handen wilden grijpen.
Tenslotte zeiden ze nog tegen elkaar 'Dit wordt onze carnaval!!!'...super toch!

Wij van Bedesterd zijn er dan ook van overtuigd dat we met deze twee écht wel de juiste keuze gemaakt hebben!"


Samen met Kimberly en Dieter telt Bedesterd dan ook ongeduldig af naar het carnavalsweekend...en wensen aan iedereen alvast een fantastische Carnaval toe!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten