Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 31 juli 2013

Steun GMG: Officiële start van de campagne 'Feitelijk Verenigd' op vrijdag 30 augustus / Overzicht van de acties en initiatieven + 'GADGETS' te koop! *UPDATE*

(Foto ©Carnavalaalstkoentje)

De acties van 'Feitelijk Verenigd', ten voordele van
Geloeif Mè Goed, komen stilaan in een gecoördineerde fase terecht.
Zo zullen er 2 Grote Acties én een Slotmanifestatie op 18 januari 2014 in 't Forum zijn!


Wie zelf een actie organiseert, kan (& moet) dit dus steeds melden via info@carnavalisttotindekist.be
Of ook via hun website, daar staat een invulformulier:
http://www.feitelijkverenigd.be/?page_id=11


EXTRA PARKCONCERT


De officiële start van de campagne vindt dus plaats op VRIJDAG 30 AUGUSTUS 2013!

De Stad Aalst en vzw Carnavalist Tot In De Kist slaan de handen in elkaar voor een eerste Grote Actie!

Het stadsbestuur biedt de hele installatie van de parkconcerten aan voor een extra avond in het stadspark.
De Gentse groep 'Ambras' bood zich spontaan aan, eveneens de groep The Broadcaster.
De muziek van Ambras is een aaneenschakeling van romantische songs, ballades, swingende meezingers en een streepje reggae tot stevige popsongs en zelfs wat rock.
The Broadcaster brengen rock covers.
Op de komende Parkies, via de communicatiekanalen en de media zal deze extra avond gepromoot worden.







Start van de avond om 20u15. Einde 22u00!


PUBLICAMPAGNE / GROTE ACTIES

Volgens bepaalde bronnen zullen enkele 'Bekende Vlamingen' ervoor zorgen dat de actie ook buiten Aalst de nodige weerklank krijgt.

"Er wordt gewerkt aan een grote publicampagne met tal van bekende Vlamingen. Zij zullen iedereen aansporen om deel te nemen aan de acties of te storten op speciaal voor de campagne geopende rekening:
Raf Coppens, Marijn De Valck, Anton Cogen, Tomas Van Den Spiegel, Sergio, Pieter Loridon , Peter Van De Veire, Joyce De Troch, Christophe Stienlet, Yves Segers en Wouter Deprez, Nicole en Hugo + Bram Van Outryve hebben hun medewerking al toegezegd.
Met tal van andere BV’s lopen verdere besprekingen.

In december wordt een familie- en kindernamiddag georganiseerd, gevolgd door een party met bekende dj’s.

Ook de datum werd vastgelegd van 'BENEBEAT'!

"Friday 20th of December
What? 2 rooms, 16 DJ's, a crazy party crowd
Price: 15 euro
Line up & ticketing: soon more information!
FLORA - Aalst "
Meer info binnenkort: https://www.facebook.com/events/431995440248837/

Er komt ook een nationale sms-campagne en op 18 januari vindt de slotbenefiet plaats.
Op die dag willen we in samenwerking met Lavera het grootste eetfestijn ooit in Aalst organiseren in de Florahallen.
In de namiddag vindt in het Forum van Okapi een grote veiling van carnavals- en andere attributen plaats. Enkele prinsen, onder wie Klaus Gabrio, laten hun prinsenkostuum veilen.
's Avonds vindt de slotbenefiet plaats in het Forum!

Bovendien komt er mogelijk ook een 'lied' uit: een samenwerking tussen Natural Born DJ's & Garçon Debilles"


EURO-ACTIE

"Vanuit VZW Carnavalist Tot In De Kist wordt een actie opgestart rond euro’s. Er wordt een ludieke en in het oog springende kar gemaakt die tijdens massa momenten in de stad wordt verplaatst. Hierin kunnen vrije bijdragen worden gedeponeerd. Deze euro campagne wordt nog verder uitgewerkt.
Zo spelen we met het idee om via kleine blikken in heel Vlaanderen op dezelfde manier geld te verzamelen welke uitgeleegd worden in de kar.
Enkele vaststaande momenten dat de kar in het straatbeeld zal te zien zijn:
Cirk! 2013 op zaterdag 24 en zondag 25 augustus: in samenwerking met de stad Aalst en de organisatie van Cirk! zullen Tom Vermeir en Klaus Gabrio, verkleed als clowns, met de kar de pleinen afschuimen.
Je ziet hen ook bij de 'Start van de campagne': extra parkconcert op 30 augustus, Carnavalbeurs, Jaarmarkt Aalst... Veel andere momenten worden uitgewerkt!"


GADGETS

"Er worden nominetten, polsbandjes en T-shirts gemaakt. Deze worden op verschillende grote evenementen in Aalst en events binnen de campagne 'Feitelijk Verenigd, Ambiance Verzekerd' via een promostand verkocht.
Tevens bieden wij iedereen die een activiteit organiseert voor eigen vereniging de kans om deze gadgets te verkopen! Alle informatie hierover kunt u verkrijgen bij
Steven Van Wesemael (0486 96 99 85)"


Alles over 'Feitelijk Verenigd', via hun website:
http://www.feitelijkverenigd.be/

Ook de Kandidaten-Prins Carnaval 2014 (Werner en Bart) & Kandidaat-Arendprins (Nick) steunen de actie met een eigen initiatief!

!!! STEUN GMG !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten