Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 9 december 2013

Stoet 2014: Drasj, JuDRASJik Park!

AKV Drasj verraste vriend en 'vijand' met een sublieme lichtshow in de stoet, n.a.v. hun 20 jaar!
Mijn 'koentje-75-stoetfilmpje' is het best bekeken aparte stoetfilmpje van 2013!




2014: JUDRASJIK PARK

Wie dacht dat AKV Drasj het in 2014 rustiger aan zou doen in de 'A' zal aardig opkijken!
Gie Vande Meerssche mocht namens AKV Drasj al 'iets lossen' voor de bloglezers!

Carnavalaalstkoentje:
"Na de uitmuntende, nooit geziene praalwagen van 2013, had iedereen het gevoel van 'dit gaat men niet snel overtreffen', maar ik hoor andere 'geruchten', zijn ze waar?"

Gie: (foto: facebook)
"Hey Koen, waar rook is, is vuur...Maar uiteraard mogen we nog niet teveel lossen hé in deze periode, relatief ver nog voor carnaval..."








Carnavalaalstkoentje:
"Een klein 'tipje' van de sluier dan?"

Gie:
"Wel, laat ons zeggen dat wie ons 'onevenaarbaar' vond in ons 20e jaar, dit jaar overtroeft gaat worden door wat we gaan tonen!
Zoals de titel al doet vermoeden maken we dus een persiflage op Jurassic Park, met een 'Aalsters accent'.
Vorig jaar zat er enorm veel beweging in onze wagen, wel in 2014 zal er nog meer 'bewegen'...
En ja, de titel doet denken aan...Dinosaurussen hé..."



XTRAVAGANZA

Carnavalaalstkoentje:
"Overal in Aalst en omstreken zie je reclame van XtraVaganza, en dat ook dit een organisatie is van AKV Drasj, wat moeten we ons hierbij voorstellen?"

Gie:
"Xtravaganza is inderdaad een nieuwjaarsparty die doorgaat in de Florahallen, en die volledig onder de organisatie van AKV Drasj valt. 
Xtravaganza zal zoals de naam het al doet vermoeden iets meer zijn dan een gewone fuif... 
Je kan er als All Inclusive of Regular heen gaan, maar je kan je vooral verwachten aan TOP dj's zoals DJ Ward, volledig in een decor gestoken zaal en nog veel meer extra's!"

Meer info: KLIK

Carnavalaalstkoentje en AKV Drasj laten u stap voor stap kennismaken met JuDRASJik park...
Wie meer wil weten, volgt best deze blog op in de loop naar carnaval!


De 'geschiedenis' van AKV Drasj 'In de Kijker': KLIK op
DEZE LINK


We danken Gie voor de bereidwillige medewerking! 

(©Carnavalaalstkoentje: spektakel-decors bij XtraVaganza)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten