Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 4 februari 2016

Krijg 'E gaad Ticketjen' van De Loizemaanen en win een jaarabonnement van Plopsaland!

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje: De Loizemaanen 2016

E GAAD TICKETJEN!

Nr. 49 in de stoet, AKV De Loizemaanen goon der vedrom veer, met glinstering trekken we de strooten van ons sjikke stad deer.

De Loizemaanen gaan voor de 24ste keer mee in de stoet van Oilsjt Carnaval!

De Loizemaanen:
"We hebben iets speciaals voor de kinderen die aan de kant vol vreugde en plezier komen kijken naar de stoet. Onze wagen is een beetje gebaseerd op Willy Wonka en de Chocoladefabriek, daar verstopten ze in de chocoladerepen 5 gouden tickets. De winnaars van de gouden tickets mochten dan de chocoladefabriek bezoeken.
Wij hebben dit idee overgenomen en vertaald naar een Oilsjters ideeken.
E gaad Ticketjen..."


De Loizemaanen:
"De kinderen kunnen zo een E Gaad Ticketjen bemachtigen als ze naar de stoet komen kijken. 
Nr 49 in de stoet! Op elk goud ticketjen staat er een nummer. Op 19 februari 2016 om 19 uur zal er een trekking plaatsvinden in Cafe ’t Paviljoen – Grote Markt – Aalst. 
Didier & Evy hebben dit voor de Loizemaanen mogelijk gemaakt om deze kleine stunt te verwezenlijken.
Er zullen die avond 2 jaarabonnementen van Plopsaland voor de kinderen verloot worden onder de aanwezigen in café ’t Paviljoen."


De Loizemaanen:
"Er zullen die avond ook 3 jaarabonnementen verloot worden onder de kinderen die niet aanwezig zijn maar die zullen dan via de media de getrokken nummers kunnen te weten komen. 
 Ze kunnen ons dan contacteren via het emailadres elredanto@hotmail.com om hun prijs af te halen met het gewonnen gaad Ticketjen bij de hand natuurlijk.
 
Weir wensjen iedereen ne goeien carnaval..."


Artikel met dank aan AKV De Loizemaanen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten