Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zaterdag 2 april 2016

7e DVD van DRA is nu te koop als 'collectors item'!

Foto's: ©DRA, Oilsjt Een Weireldstad (foto 1) & Carnavalaalstkoentje

DRA MET HART VOOR CARNAVAL

Bij de vele carnavalsactivitoiten zijn ze een aanwezige schakel die eveneens op een positieve manier het verhaal van carnaval in beeld brengen:
DRA of Digitale Regio Aalst vzw

Al vele jaren lang (sinds september 1996) ook dé trendzetters in (positief) carnavalsnieuws!


Op vrijdag 25 maart stelden ze succesvol hun 7e DVD voor!

Maar nu is die ook (beperkt oplage!) te koop...



Guy Van Vaerenbergh:
"Op vrijdagavond 25 maart stelde DRA zijn 7e carnavalsfilm voor.
Schepen Ilse Uyttersprot kwam en zag dat het zeer goed was.
Een volle zaal genoot zichtbaar van de gebrachte reportages, interviews en prachtige beelden uit de mooiste stoet van het land.

Regisseurs Dimitri Van Hove en Guy Van Vaerenbergh brachten een verfrissende DVD uit met originele reportages, die afgewisseld werden met de volkse humor van Pascal Maesschalk tijdens zijn interviews."



Guy Van Vaerenbergh:
"Prins Dennis De Wolf, tevens hoofdrolspeler, bedankte uitvoerig DRA voor het geleverde werk en het positieve resultaat.
Op de tonen van de hit van het jaar 'waar zijn die handjes', kreeg het voltallige DRA team een minutenlang applaus van alle aanwezigen.
 

Het weze gezegd, DRA is niet meer weg te denken uit het Aalsterse Carnavalsmilieu en treedt met deze film volledig uit de schaduw van AVP.
Wie snel is kan nog een DVD'tje bemachtigen bij Klisjee Creatief en Liebaut feestartikelen voor 15 euro."


Proficiat DRA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten