Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 1 september 2017

Aalst Carnaval 2018 - Verkiezing Prins Carnaval op zaterdag 20 januari! *UPDATE*

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, ©Geert Segers & ©Patrick De Boeck

PRINSVERKIEZING OP 20 JANUARI

Op zaterdag 20 januari 2018 verkiest Aalst zijn nieuwe Prins

In de vroege ochtend van zondag 21 januari zullen we weten wie Prins Raf opvolgde en de 66e Prins Carnaval van onze stad is geworden!

Dat werd ons door diverse betrouwbare bronnen bevestigd.
Een verkiezingsavond, die ongetwijfeld opnieuw gekenmerkt zal worden door prachtige shows!

Carnaval 2018 zelf is er op zondag 11, maandag 12 & dinsdag 13 februari!

EEUWIGE ROEM


Prins worden?
Een eeuwige roem, maar geen eenvoudige opdracht.

De gegadigden moeten zowel theoretische kennis hebben over Aalst en zijn carnaval, moeten een show brengen, die beoordeeld wordt door een jury en bovendien telt ook de publieke stem mee.
Maar ze moeten aan welbepaalde voorwaarden voldoen.

Elk jaar weten we pas na 10 september exact hoeveel kandidaturen er zijn en / of er al dan niet een préselectie zou moeten plaatsvinden (wat volgens het reglement kan, maar niet moét vanaf meer dan 3 kandidaten).

ZE ZIJN MET 2


Met Peter Van Keer en Alex De Kegel: 2 officiële kandidaten-Prins 2018!

Op zondag 24 september kregen de Kandidaten-Prins 2017 hun lint! KLIK


• De kandidatuur van Kandidaat-Prins Guy Claus werd geweigerd: KLIK


• Op 21 oktober gaf Peter zijn campagnebal: KLIK


• Op 28 oktober gaf Alex zijn campagnebal: KLIK


• Op 5 januari weten we de volgorde van optreden op de Prinsenverkiezing: KLIK


Foto's: ©Carnavalaalstkoentje & ©Patrick De Boeck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten