Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

dinsdag 13 oktober 2015

Op weg naar Carnaval 2016 : Het verhaal van AKV De Tsjoepeneizen! Aflevering 3: Het wordt stilaan winter, tijd om te beginnen!

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje en / of i.s.m. AKV De Tsjoepeneizen

VERHAAL

Op de redactie van Carnavalaalstkoentje komen allerlei verhalen binnen, het ene al plezanter om te horen dan het andere, maar met onze 'neus' voor interessante items, willen we deze kans grijpen:

AKV De Tsjoepeneizen neemt ons, op regelmatige tijdstippen, mee naar carnaval 2016!

Een verhaal dat gestroomlijnd al loopt vanaf carnaval 2015...

Aflevering 1 gemist? KLIK
Aflevering 2 gemist? KLIK



AFLEVERINGEN

In verschillende afleveringen updaten we u verder,
met als einddoel 7 februari 2016!

AKV De Tsjoepeneizen:
"Hallo beste Tsjoep sympathisanten!

Op het moment dat we aan dit blog-artikeltje beginnen schrijven zijn er nog welgeteld 115 dagen te gaan voor ons 'droi zotte doagen' er weer aankomen! 
Zoals wel eens wordt gezegd : T za doar rap zen!

In aflevering 2 hadden we aangehaald dat we nog even onze focus plaatsten op ons jaarlijks eetfestijn 'Kip op stokje'. Dat is intussen reeds een tijdje gepasseerd en we mogen er ook weer - zoals ieder jaar - met veel plezier op terugkijken. 
We hadden min of meer hetzelfde aantal eters als vorig jaar, waarvoor onze beste dank! 
Ook nog eens onze sponsors bedanken! 
Zonder jullie allemaal zouden we niet eens moeten beginnen aan onze wagen en kostuums."


BRAINSTORMEN

AKV De Tsjoepeneizen:
"Daar hebben we dan ook reeds enige tijd over aan het brainstormen geweest om jullie alweer eens een goed Oilsjters thema te kunnen brengen ... 
En na veel vergaderingen en ook al eens een pintje hier en daar te hebben gedronken
zijn we eruit !

Vinden jullie trouwens ook niet dat er wat te weinig plaats is om al onze pompiers een goed plaatsje te geven tijdens onze carnavalsnachten? 
Vinden jullie ook niet dat er wat meer feestzone zou mogen komen om 'ons gangen isj goe te kinnen goan'? 
Hou die gedachte nog even vast .."


TOTAALCONCEPT

AKV De Tsjoepeneizen:
"In ieder geval, de wagens staan helemaal klaar in 'halle 9' om eraan te beginnen! 
We kunnen beginnen bestellen, nadenken over het laswerk, den isimo, het snijden, ons stoetliedje, ons dansken, enz enz ... Ons 'tetterende tiretten' kunnen beginnen nadenken over ons kostuum, kortom, we kunnen stilaan aan de opbouw beginnen!

Later meer, in ieder geval nog een paar fotokes bijgevoegd van de finale 'afbraakwerken'.
Den tettentoeren staat nog steeds ter beschikking. 
Indien er geïnteresseerden zijn, lotj mor weet'n!

Groeten van de Tsjoepkes!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten