Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 18 december 2017

Aalst Carnaval 2018 - Wie zit op de rug van het trotse Ros Balatum? Wedstrijd!


AALST ZOEKT 4 HEEMSKINDEREN

Waag je kans op zaterdag 13 januari!

Verover dé ultieme plek tijdens de carnavalsstoet: bovenop het Ros Balatum! 

Net als de vorige jaren gaat Stad Aalst op zoek naar 4 heemskinderen via een wedstrijd
Dit jaar gebeurt dat niet met een wandelzoektocht zoals de voorbije jaren, maar wel op zaterdag 13 januari tijdens het kinderbal in de Florahallen. Het bal loopt van 14 tot 17 uur (gratis inkom)

Wie wil deelnemen aan de wedstrijd moet ten laatste om 15 uur aanwezig zijn. Inschrijven gebeurt ter plekke en met (bewijs van) toestemming van de ouders. Het kinderbal gaat de afscheidsshow van Prins Raf vooraf.
Kinderen die in aanmerking willen komen zijn tussen 9 en 13 jaar oud!


Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, Ros Balatum 2017

Bron: Stad Aalst, KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten