Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 29 januari 2018

Aalst Carnaval - Iedereen mag deelnemen aan de 'Fotowedstrijd Aalst Carnaval In Kleur - 21e editie'


21 JAAR

Eén van de mooiste wedstrijden is toe aan 'editie 21':
de Nationale Fotowedstrijd 'Aalst Carnaval In Kleur'!

De traditie van het Documentatiecentrum voor Aalst Karnaval (DAK) zorgde voor duizenden prachtige foto's en vereeuwigden het werk van vele fotografen.
Meer dan eens opgenomen in het 5-jaarlijkse  Carnavalsboek!
Ook hier een woordje uitleg...

10 Laureaten Wedstrijd 2017:


WEDSTRIJD

DAK:
"Voor de 21e editie nodigen we opnieuw alle fotografen uit!
Foto´s geschoten vanaf zaterdag 10 februari t.e.m. woensdag 14 februari 2018, thema 'Aalst Carnaval in kleur' komen in aanmerking.
Maar over deze wedstrijd kun je de details vinden op onze site: KLIK

Naast het zelfgemaakte beeldmateriaal, beroepen wij ons op de aanwezige fotografen voor het vergaren van beeldmateriaal voor documentatie van ons vijfjaarlijks Carnavalsboek en uitbreiding van ons beeldarchief, waarvoor wij streven naar de kwalitatieve, mooie en sfeervolle, sprekende beelden. Uw gepubliceerde foto kan pronken in ons boek, en wil eenieder terugvinden in optimale kwaliteit. Daarom vragen wij naast de afdruk ook een digitaal origineel met voldoende resolutie, zodat wij uw bijdrage kunnen publiceren in optimale omstandigheden!"




DAK:
"Iedereen mag meedoen en we hopen ook op nieuwe deelnemers, naast onze 'anciens'...
Doe mee en bezorg ons je meest ludieke beeld!
Wie zal de opvolger worden van Patrick De Boeck?"

De foto's vormen eveneens de basis van onze carnavalsboeken.
De fotografen schrijven dus mee aan de geschiedenis van onze unieke carnaval!"


Uiterste inzenddatum? Maandag 12 maart 2018!

De winnende foto´s worden samen met de andere inzendingen tentoongesteld in de Foyer van CC De Werf, Molenstraat 51 te Aalst van 24 tot 31 maart 2018.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten