Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 14 januari 2018

OLG Smabollen Mé Pikkels hield 3e '2 daugse van het Voil Jeanettengerief'!


2 DAUGSE VOIL JEANETTENGERIEF

Voor de 3e keer hield OLG Smabollen Me Pikkels haar 2 Daugse van het Voil Jeanettengerief!

Wie op zoek was naar een kinjerkoesj, een vellen frak, lampekappen, voegelmoiten, parapliekes, klierossje... kon 2 namiddagen (13 en 14 januari) zijn hart ophalen in Carnavalskantine Halle 13.

Al bij de opening stonden een 50 Voil Jeanetten, al dan niet vergezeld van hun vrouw of (schoon)moeder te wachten om koopjes te kunnen doen.
Topkwaliteit aan een 'zacht prijsje', in een uniek concept...






Hendrik:
"We hadden heel veel koesjen, waarvan enkele unieke exemplaren, ook veel (grote & minder grote) maten velle frakken, klierossje maat XL en groter, lampekappen in alle mogelijke formaten, voegelmoiten én veel echte corsetten enzo in zalm- en andere kleuren... Maar ook blommekes, en klein gerief...
En, sinds dit jaar ook reservebanden voor de koesjen in het aanbod.

Iedereen die de kassa passeerde, kon deelnemen aan onze gratis 'carnaval gerelateerde tombola'. Met voor alle carnavalisten nuttige prijzen. Ook bonnetjes voor échte smaabollen van Delgorge gaven we weg. We waren te gast bij Halle 13, dus een drankske kon er ook vanaf.

En, je kunt nog de stickers kopen: 3 soorten 'Ik frein... voor een Voil Jeanet', in de stadskleuren...
Het is een succesvolle 2 Daugse geworden. Wij zijn content en hopelijk onze bezoekers ook.
Het is niet de bedoeling er een massa geld aan te verdienen, nee, we willen liever de mensen helpen met zaken die ze onmiddellijk kunnen 'bezigen' in hun dinsdagse stoet.

Of we materiaal genoeg hebben voor onze jaarlijkse beurs? We moeten soms al selecteren.
Al is het veel werk... Maar als je aan iets begint, moet je dat ervoor over hebben. Laat ons hopen op een 4e ediesje in 2019!
En voor onze OLG: tot in de stoet! Op zondag én maandag. Smabollen Mé Pikkels doet 2 daugen de stoet, weer of geen weer en op dinsdag ook hé...

Dan als Voil Jeanet natuurlijk..."


Foto's / Reportage: ©Carnavalaalstkoentje

Met dank aan OLG Smabollen Mé Pikkels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten