Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 4 december 2017

Tickets (Uitverkochte) Prinsenverkiezing - Haal uw bestelde kaarten af tussen 4 december en 18 december!


VERGEET UW TICKETS NIET AF TE HALEN

De (opnieuw) razendsnel uitverkochte kaartenverkoop voor de Verkiezing Prins Carnaval 2018 in Aalst, zorgde voor heel wat commotie.

Maar al die gereserveerde tickets moeten nu ook nog worden afgehaald.

Praktische schikkingen

OPGELET!

• Betalen en afhalen kan enkel persoonlijk aan de ticketbalie van cultuurcentrum De Werf vanaf maandag 4 december 2017 om 10 uur, tijdens de openingsuren van de ticketbalie van De Werf: van maandag tot vrijdag van 10 tot 18.45 uur – zaterdag van 9 tot 13.45 uur – gesloten op zondag.
• Betalen kan cash, met kredietkaart of bancontact 

• Om misbruiken te voorkomen zal géén énkel ticket worden afgeleverd zonder de onderstaande documenten:
- breng je reservatie- bevestiging(smail) (print) mee
- voor je persoonlijke ticket (persoon X):
- je eigen identiteitskaart (X) ter controle van je rijksregisternummer


- voor je (eventuele) tweede ticket (persoon Y):
- (kopie van de) identiteitskaart van de tweede persoon (Y);
- met de handtekening van persoon Y en de vermelding "Ik verleen hierbij toestemming om mijn ticket voor de Verkiezing Prins Carnaval 2018 te laten afhalen door persoon X."
• Een aanvraag van 2 tickets vereiste dus 2 verschillende rijksregisternummers.
• Je krijgt je tickets (na geldige betaling) onmiddellijk mee.
• Zodra de beschikbare tickets uitgeput waren, was er het ‘op is op’-principe, dus worden uiteraard geen tickets meer te koop aangeboden, ernaar vragen heeft geen enkele zin (van 4 tot 18 december).

• Gereserveerde tickets die uiterlijk op maandag 18 december 2017 nog niet werden afgehaald aan de balie, worden opnieuw vrijgegeven voor verkoop.

Nog eens herhalen:
 

• Breng de identiteitskaart(en) mee, ter controle van bij reservatie opgegeven rijksregisternummer(s). Dit om misbruiken te voorkomen.
• Vergeet je reservatiebevestiging niet, géén énkel ticket zal worden afgeleverd zonder reservatiebevestiging.



TICKETS NIET AFGEHAALD

• De resterende tickets die niet op tijd werden afgehaald, worden enkel nog aan de ticketbalie van De Werf verkocht van woensdag 3 januari tot en met zaterdag 20 januari 2018 (zonder online reservatie)
• De ticketverkoop van de Prinsverkiezing wordt afgesloten op zaterdag 20 januari 2018 om 12 uur stipt!


Bron: Stad Aalst, KLIK

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, Prinsverkiezing 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten