Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 25 juni 2017

Veiling Tafel AKV Tisj 'Een Hert Vér Oilsjt' leverde 2000 euro op ten voordele van CAR De Hert vzw!

Foto: ©Oilsjt Een Weireldstad / AKV Tisj

UITREIKING GEVEILDE TAFEL 

Actie 'Een Hert Vér Oilsjt' succesvol afgerond!

Op zondagmiddag 25 juni organiseerde AKV Tisj vzw de slotactiviteit van hun actie ‘Een hert vér Oilsjt’ die zij vrijdag 13 januari lanceerden.

Zij gingen ook daarvoor al, samen geteld een heel jaar, op pad om handtekeningen te verzamelen op kleine houten plankjes.
Handtekeningen van 'bekende medeburgers', of BV's, vaak zelfs internationale namen!

Die tekenden met plezier hun krabbel op een houten plankje.
Deze plankjes werden in een tafel ingewerkt door BESD Interieur uit Dendermonde.

Tijdens de jaarlijkse opendeurdag van CAR De Hert vzw werd de tafel uitgereikt in het bijzijn van Marijn De Valck, peter van deze actie.

Marijn De Valck nam uitgebreid de tijd om een praatje te maken met de aanwezigen en om met de kinderen op de foto te gaan.


FLINKE OPBRENGST

Foto: ©Patrick De Boeck / AKV Tisj

AKV Tisj vzw kon dan ook het goede nieuws bekendmaken wie de hoogste bieder was voor hun tafel!

Het hoogste bod kwam van een bedrijf uit Roeselare, Ghesquiere Metaalwerken nv. 

Dit bedrijf is al jarenlang actief in de algemene metaalbewerking. Zij overhandigden een cheque ter waarde van 2.000,00 euro aan CAR De Hert vzw. 

Dit bedrag kan nu integraal besteed worden aan de aankoop van allerlei materiaal dat gebruikt kan worden in het revalidatiecentrum. Het bestuur en de leden van AKV Tisj vzw zijn heel fier om dit mooie bedrag, samen met Ghesquiere en BESD Interieur, te mogen overhandigen aan de mensen van CAR De Hert vzw.

Foto: ©Patrick De Boeck / AKV Tisj

Geen opmerkingen:

Een reactie posten