Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 4 februari 2016

Marion Hoop gaf workshop 'foamhoeden maken' voor Kinderen in CC De Werf!

Foto's: ©Marion Hoop i.s.m. Carnavalaalstkoentje

WORKSHOP VOOR KINDEREN

Marion Hoop is een begrip in het Aalsterse carnaval. 
Bij haar moet je zijn voor de prachtigste hoed of kroon vervaardigd met foam. 

Foam is een gemakkelijk te bewerken product met eindeloze mogelijkheden.


Marion Hoop heeft een workshop "foamhoeden maken"verzorgd in cultureel centrum de Werf te Aalst op woensdag 3 februari!

Eens je bezig bent met dit leuke materiaal en al zijn kleuren, laat je je fantasie de vrije loop. Het resultaat? Een onweerstaanbaar mooie hoed om mee te pronken tijdens het carnaval!


Enthousiaste jeugdige deelnemers (6 tot 12 jaar) leerden hoe kronen en prinsesteek gemaakt werden en konden die zelf versieren naar eigen beleving. 

Prachtige eindproducten als resultaat. 
En nieuwe ideeën werden door de jeugdigen geopperd: de eerste Kinderprins in Aalst. 
Iets voor het feestcomité ?


Met dank aan Marion Hoop! KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten