Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 2 februari 2017

Stoetthema 2017: Mismiejsterd - 'Twieje Daugen Te Vroeg...'

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje: Mismiejsterd 2017

JAAR 4 ALS AKV

 Patrick (voorzitter):
"AKV Mismiejsterd is een Kleine Groep die de Aalsterse stoet vervoegde vanaf 2014! Maar eigenlijk waren we al 10 jaar 'Los', eer we die stap gezet hadden"

ONDERWERP:
'Twieje Daugen Te Vroeg...'

UITLEG:
"Mè ons thema ‘Twie Daugen Te Vroeg ...’ willen weir van Mismiejsterd der zeker van zèn dammen op toid zèn ver dienen traditionele optocht mee te doen gelèk as veel Oilsjteneers"

IN HET ALGEMEEN NEDERLANDS:
"Met ons thema ‘twee dagen te vroeg’ willen wij van AKV Mismiejsterd zeker zijn dat we er op tijd bij zijn om aan deze traditionele optocht mee te doen zoals veel Aalstenaars"


Patrick:
"We zijn met 19 in de stoet en zoals je weet is het vooral ons én het publiek te amuseren!
Wat je van ons mag verwachten?
Ambi en plezier!"


Foto: ©Patrick De Boeck: Mismiejsterd 2017

Patrick:
"En voor wie het nog niet wist, dit jaar zijn we voil janetten zoals een voil janet hoort te zijn, met alles erop en aan!
Nr. 30 in de stoet, kom als Voil Janettenfan gerust 2 dagen te vroeg, voor AKV Mismiejsterd..."


GESCHIEDENIS

Het verhaal van Mismiejsterd! KLIK

We maakten ook over deze groep een mooi overzicht...

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje

2016


2015


2014


Met dank aan AKV Mismiejsterd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten